Reiki 2

Het programma van de Reiki 2 cursus:
De eerste dag is van 10.00 tot 16.00 uur, afwisselend theorie en praktijk, aan het einde van deze dag ontvang je jouw certificaat.
Na drie weken is er een terugkomochtend van 10.30 tot 13.30.

Wil je je verder ontwikkelen met Reiki dan kun je minimaal 3 maanden na de Reiki 1 cursus een Reiki 2 cursus gaan doen. De 3 maanden tussen Reiki 1 en 2 zijn bedoeld om te wennen aan de Reiki energie, en ervaring op te doen met het behandelen van jezelf en anderen. Na Reiki 1 komt er een proces van het zelfherstellende vermogen op gang, dit kan soms wat langer duren dan 3 maanden. Doe de Reiki 2 cursus wanneer jij er aan toe bent.

Reiki 2 is gericht op het mentale en emotionele niveau. Je leert nog verder vanuit je intuïtie te behandelen, door de energie te laten stromen op diepere niveaus. Verbinding maken met jezelf en met anderen staat centraal. Je ontvangt de Reiki 2 inwijding, deze zal je energiekanaal verder open zetten en reinigen en tevens worden de symbolen geactiveerd in je handen.

Ook gaan we vandaag 3 Reiki symbolen leren, die Mikao Usui in zijn visioen ontving op de berg Kurama. Met deze symbolen kun je tijdens een Reiki behandeling de energie nóg krachtiger maken. Tevens leer je hoe je een behandeling op afstand kunt geven.

Tijdens Reiki 2 leer je steeds meer vanuit licht en liefde te leven. Je brengt verdieping aan op het holistisch behandelen, met Reiki 1 en 2; op fysiek, mentaal én emotioneel niveau.

De 7 hoofdchakra’s en de aura gaan we ook behandelen. Zo doen we o.a. een Chakrascan en healing met het krachtsymbool.

Tussen de cursusdag en de terugkomochtend is er een contact moment met je Reiki Teacher, aan wie je een afstandsbehandeling gaat geven.

Jij ontvangt:

  • Lesmateriaal
  • 1 initiaties/inwijdingen
  • Reiki oefeningen
  • Koffie, thee, versnaperingen en een heerlijke lunch
  • Een Certificaat van vereniging Cirkel

Na deze cursus kun je:

  • Behandelen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau
  • 3 Reiki symbolen inzetten
  • Afstandsbehandeling geven


Kosten:
Reiki 2 €265

Iedereen die Reiki 1 heeft is welkom, ook wanneer je Reiki 1 bij een andere Reiki Teacher gevolgd hebt.
Leren is leuk, samen leren nog veel leuker. Geef je je samen met iemand op? Dan krijgen jullie 10% korting.

Data:
Wil je deze cursus liever niet in groepsverband volgen? Je kunt, zonder bijkomende kosten, deze cursus individueel boeken.